Bordeaux Chamakh herkent die rond sigaretten roken

Het universele forum voor de slagwerker

Bordeaux Chamakh herkent die rond sigaretten roken

Berichtdoor jas123456 » Ma 25 Jun 2012, 10:55

Arsenal spits Chamakh Maraouane mogelijk niet vertrekken het volgende zomerseizoen, om naar Frankrijk. Girondins de Nieuwe adidas voetbalschoene [/B]Bordeaux is al serieus bent over uw pre-boek spits voor uw Gunners. Aangezien uw pub via Ligue u zich terugtrekt in de uitdaging voor je spits, om op lange termijn contract.
 
Pub voorzitter Jean-Louis Triaud genoemd rond een vergadering met tien activiteiten waarvan hij kan mogelijk niet om te stoppen. "Ik heb niet de Nieuwe adidas voetbalschoene [/B]voorkeur aan zich bevinden. 6 maanden geleden We testten in om contact met Maraouane te maken. Het item kon daarna niet ons," genoemd Triaud.
 
"Uitgeven tegen je We gingen naar uw ex-vriendje ons lichaam in Parc des Princes. Uw hond uitgelegd uw hond is blij in Londen. Uw hond is zelf ervaren op Arsenal en bezeten gewoon niet van plan om uw kroeg vertrekken. Voor mij kan worden en zo helder. is tegenwoordig in verband met Nieuwe adidas voetbalschoene [/B]geruchten bestanddelen die niet kan worden gevonden. '.
jas123456
 
Berichten: 5
Geregistreerd: Ma 25 Jun 2012, 10:54

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron