[GEZOCHT] Vintage Zildjian Avedis 15'' hihat

Plaats hier de drumgear die je graag wilt (ver)kopen
Forumregels
Plaats hier alleen aanbiedingen die betrekking hebben op drumgear. Alle overige advertenties en ook commerciele advertenties zullen worden verwijderd. Ben je op zoek naar een bepaald item begin de topictitle dan met [GEVRAAGD], wil je een item kwijt begin de topictitle dan met [AANGEBODEN].

Advertenties met enkel een link naar een externe site worden verwijderd. Iedere advertentie dient voldoende informatie te bevatten om een lezer geïnteresseerd te maken zonder dat deze gebruik hoeft te maken van externe links.

Kicken van een advertentie is toegestaan, mits het een drastische wijziging van de advertentie betreft. Kleine prijswijzigingen of de verkoop van een niet-significant aantal artikelen uit een gecombineerde advertentie vallen hier niet onder.

Voor het bereiken van een groter / breder publiek kun je ook een advertentie plaatsen op www.drummersmarkt.nl

[GEZOCHT] Vintage Zildjian Avedis 15'' hihat

Berichtdoor Michielos » Vr 23 Nov 2012, 16:32

Een maat van mij heeft dit bekken en ik vind hem echt te gek klinken. Helaas is er niet zo makkelijk aan te komen. Dus ik hoop dat ik het geluk heb dat iemand hier er 1 heeft. Heeft iemand anders nog enig idee hoe ik er aan zou kunnen komen? Vintage bekken site's/forums etc?

Top van rond de 950 gram en Bottom van rond de 1050 zou perfect zijn!
Michielos
 
Berichten: 4
Geregistreerd: Do 19 Jan 2012, 21:42

Terug naar Vraag en Aanbod

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron