[AANGEBODEN] 14" Zildjian ZXT Titanium hi-hats

Plaats hier de drumgear die je graag wilt (ver)kopen
Forumregels
Plaats hier alleen aanbiedingen die betrekking hebben op drumgear. Alle overige advertenties en ook commerciele advertenties zullen worden verwijderd. Ben je op zoek naar een bepaald item begin de topictitle dan met [GEVRAAGD], wil je een item kwijt begin de topictitle dan met [AANGEBODEN].

Advertenties met enkel een link naar een externe site worden verwijderd. Iedere advertentie dient voldoende informatie te bevatten om een lezer geïnteresseerd te maken zonder dat deze gebruik hoeft te maken van externe links.

Kicken van een advertentie is toegestaan, mits het een drastische wijziging van de advertentie betreft. Kleine prijswijzigingen of de verkoop van een niet-significant aantal artikelen uit een gecombineerde advertentie vallen hier niet onder.

Voor het bereiken van een groter / breder publiek kun je ook een advertentie plaatsen op www.drummersmarkt.nl

[AANGEBODEN] 14" Zildjian ZXT Titanium hi-hats

Berichtdoor Phelan » Za 24 Nov 2012, 05:04

Ik heb deze hi-hats voor mijn verjaardag gekregen, maar ik ben er niet erg tevreden mee. Ze zijn in goede staat; geen keyholes, scheurtjes of andere ongein. Alleen wat stick marks. Af te halen in Zeeland (Noord-Brabant), of verzonden per post.

De ZXT-lijn van Zildjian is luid en aanwezig, en niet iedereen vindt ze mooi klinken; al vind ik dat ze, indien met brushes bespeeld, best een aangenaam geluid voortbrengen. Bovendien, smaken verschillen!

Interesse? Voor € 90 krijg je ze, maar doe vooral een leuk bod! :rolleyes:
Phelan
 
Berichten: 6
Geregistreerd: Di 07 Dec 2010, 21:40

Terug naar Vraag en Aanbod

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron